Parterapi

Jeg bruger min 2-årige uddannelse i parterapi, som har givet mig anerkendte metoder til at styrke kommunikation og skabe gensidig forståelse i et parforhold.

De fleste får allerede ved første samtale en bedre kontakt og nyt håb. I lærer at lytte til egne og partnerens behov og længsler. Derved kan I bevare og udvikle nysgerrigheden for hinanden og livet. Selv de største kriser kan føre til ny udvikling, men det kræver mod, vedholdenhed og aktive valg.

Selv de bedste parforhold kan blive slidte, og man kan miste nærhed, fortrolighed og tillid.                     I parterapi lærer I konkrete metoder til at genskabe kontakten.

Det moderne parforhold stiller store krav til lydhørhed, mod og tilpasningsevne. Vores partner skal opfylde drømme om kærlighed, erotik og oplevelser. Samtidigt er parforholdet et arbejdsfællesskab, hvor en hektisk dagligdag med praktiske opgaver, jobs, børn, venner og familie skal koordineres. Parforholdet skal tilpasse sig udviklingen over tid fra forelskelse til dagligdag, familieliv og alle de belastninger og udfordringer, livet byder.